Samenwerking Ascona Foundation & Hendrikschool

posted in: Laatste nieuws | 0

Samenwerking Ascona Foundation en Hendrikschool.

Ascona Foundation staat erom bekend verder te kijken dan voetbal alleen.
Ook op het gebied van educatie en voeding en samenwerking wordt gedacht in kansen en mogelijkheden. Hendrikschool is eveneens een school met een grote historie die verder kijkt, die werkt met een gestructureerd leerplan dat is afgestemd op de leeftijdsfasen van kinderen in hun ontwikkeling tot jongvolwassenen.

Ascona Foundation heeft met haar project “SU Women’s Soccer” haar eerste clinic gepland op zaterdag 10 maart tegenover het SVB kantoor. Ascona Foundation en de Hendrikschool zijn blij in elkaar een sterke inhoudelijke partner gevonden te hebben.

Met maar liefst 25 aanmeldingen van de Hendrikschool zal Ascona een verzorgde ochtend tegemoet gaan waarbij de meisjes voetbaltraining krijgen, zullen leren over voeding en kennismakingsspelletjes gaan spelen met elkaar. Het samenwerken en het bundelen van krachten leidt immers tot verhoogde daadkracht en kwaliteit voor de groep leerlingen. Beide partijen hebben de intentie uitgesproken per zaterdag 10 Maart 2018 een samenwerking aan te gaan door middel van deze voetbal clinic in het project “SU Womens Soccer”.

Win-win situatie voor de SVB, Ascona Foundation en de Hendrikschool.
Ascona kan hiermee een langgekoesterde wens in vervulling laten gaan, omdat nu ook
meisjes van jonge leeftijd de weg naar het voetbalveld weten te vinden.

Naast deze clinic zal er op 17 Maart weer een clinic zijn. Meisjes tussen de 9 en 14 jaar kunnen zich aanmelden via ronald@asconafoundation.com.

Kortom: kom en doe mee!