Team Ascona

Oprichter

Stichting Ascona is in 2006 opgericht door Ronald Esajas, oud voetballer die in Nederland zijn sporen heeft verdiend als trainer en medeoprichter van de voetbalschool T4T (Training For Talent). In die rol trainde hij spelers uit de Nederlandse eredivisie en Europese top.
Momenteel is hij tevens voorzitter van voetbalvereniging Zuidoost United te Amsterdam en zelfstandig ondernemer op het gebied van werving en selectie en coaching.

Onze supporters

We waarderen elke donatie van individuen ten zeerste om onze missie om sport, educatie en ondernemen te bevorderen. Omdat we zo’n kleine organisatie zijn, hopen we dat onze donoren begrijpen dat we niet over de middelen beschikken om dure diepgaande studies te leveren. Donoren kunnen er echter van op aan dat er tijdig voldoende financiële informatie wordt verstrekt. Wij waarderen en hebben het vertrouwen van donoren nodig en vinden dat onze reputatie ruimschoots bewijs moet zijn van onze oprechtheid en toewijding. Uw geschenk aan Ascona is fiscaal aftrekbaar en helpt onze steun aan een reeks projecten te versterken en uit te breiden, met name om kinderen toegang te geven tot sport en onderwijs.